Hatha Yoga Mijdrecht

Zumba


 De energieke lessen zijn ingesteld op vrolijke muziek (Latijns-Amerikaans geïnspireerd) en bevatten gechoreografeerde dansnummers die je misschien in een nachtclub ziet of hoort. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief systeem. 


Dat muziek en dansen goed zijn voor je hersens is al lang bekend. Door muziek en dans te combineren krijg je tijd om je “weer” stressbestendig te maken, vrolijk te worden en je lichaam en geest klaar te stomen om de confrontatie met de wereld aan te gaan. 


Door de swingende dansbewegingen met je middel, benen en armen bevorder je de coördinatie tussen je verschillende lichaamsdelen. Maar het doet meer dan dat; De dans volgt een training methode, waarbij de calorieverbranding wordt verhoogd. Dit is natuurlijk afhankelijk van het enthousiasme, en het intensiteit niveau dat je zelf bepaald.  Gedurende de hele les krijg je een goede controle over je kern/torso en beenspieren.  Je krijgt een betere conditie. Het onderlichaam krijgt een totale ‘workout’.  De bewegingen die je met je armen doet, zorgen hierbij ook voor de nodige versteviging. De Conditie of cardiovasculaire training houdt in dat de kwaliteit van je longen en je bloedsomloop verbetert.  De belangrijkste spier van je lichaam - je hart - wordt sterker. Je uithoudingsvermogen gaat zienderogen vooruit.  

Na zo’n 50 minuten te hebben gedanst, wordt elke les afgesloten met rek oefeningen op rustige maar toch swingende muziek. 


Iedereen kan meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. 


Je kunt gewone sportkleding aantrekken. Alles waar je je comfortabel in voelt. Neem je Binnen-sportschoenen mee. Liefst geen zwarte zolen. Hardloopschoenen zijn ongeschikt vanwege het profiel. Neem ook een handdoek en water mee, je zult het absoluut nodig hebben!


De les is op de Donderdag avond van 19:00 tot 20:00 en wordt gegeven door Isil.

Geef je snel op zodat jij een plaats gereserveerd hebt, en laat tot in iedere atoom van je lichaam de vrolijkheid en plezier doordringen.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK