Hatha Yoga Mijdrecht

Maak nu al de afspraak met jezelf om goed op te starten na de vakantie met de mini-retraite ‘Zen na de Zomer’ op woensdagochtend 31 augustus. Geef vorm aan de inzichten die je in je vakantie opdoet en de plannen die opborrelen met de zee om je enkels, tijdens gesprekken met je partner of vrienden bij de tent of al wandelend in de bergen. Ontdek hoe je ook je dagelijks leven leeft vanuit lichtheid en flow, en niet alleen tijdens de vakantie als de omstandigheden je daartoe uitnodigen. Wil jij jezelf deze ochtend cadeau geven, weet je dan welkom!

Zijn met wat is

Het woord ‘zen’ heeft in onze taal de betekenis gekregen van relaxt en volledig in balans. Je zou het misschien niet verwachten, maar zen betekent juist niet dat je de hele dag met een serene glimlach rondloopt en je nooit meer laat raken door wat er gebeurt. Vrij vertaalt betekent zen ‘zijn met wat is’. Het mooie en het lelijke. Het licht en het donker. Aanwezig zijn bij wat zich aandient, ook als dat uitdagend is of zelf ronduit vervelend. Hoe doe je dat in onze moderne maatschappij? Vanuit Rabbit Hole werk ik graag met mensen aan praktische spiritualiteit en radicale zelfliefde, waar deze mini-retraite een vorm voor is.

Het boeddhisme, lichaamswerk en creativiteit vormen de drie pilaren waarop deze mini-retraite is gebaseerd. We staan stil bij de samenhang tussen je emoties, je lichaam en je gedrag. Hierbij putten we zowel uit oeroude wijsheid als uit moderne wetenschap. Voorkennis is niet nodig; je mag helemaal jezelf zijn en we werken met wat zich op dat moment aandient. Je gaat naar huis met concrete handreikingen om dit jaar echt op een andere manier weer op te starten na je vakantie.

Praktisch

Datum en locatie: woensdag 31 augustus van 9.30 tot 12.30 u “In het NU”, Burgemeester Haitsmaplein 23 in Mijdrecht. Vanaf 9 u is de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. We ronden om 12.30 u weer af.

Deelname aan de mini-retraite kost € 55 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW als je deelneemt vanuit je bedrijf. Je ontvangt dan een factuur.

Aanmelden

Neem deze halve dag tijd voor jezelf, om stil te staan bij wat de vakantie je allemaal heeft gebracht, en daadwerkelijk op een andere manier jouw dagelijks leven weer te vervolgen. Je kunt je via mail of WhatsApp aanmelden: natascha@rhct.nl of 06 48 580556. Na betaling van het deelnamebedrag is je inschrijving definitief.

Ik wens je een fantastische zomer!

Lieve groet, Natascha

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK