Hatha Yoga Mijdrecht

Wat is Yin Yoga


Yin yoga is een stille en statische yoga beoefening, die vanuit de kennis van de Chinese geneeskunst komt.  Het heeft een andere uitgangspositie en inzicht dan de Hatha Yoga en is wat toegankelijker voor ouderen of mensen die meer de rustige houdingen willen. Ook voor mensen met gevoelige gewrichten zoals bijv. Reuma, Artrose of MS is deze les zeer geschikt.


Ons bindweefsel heeft verschillende manieren nodig om gestimuleerd te worden. Door in een asana een geruime tijd te blijven kunnen de spieren zich ontspannen in de verschillende lagen van het bindweefsel en wordt er ruimte gecreëerd. Wat meer soepelheid geeft in het bindweefsel en de gewrichten.


Jouw lijf is het belangrijkst en om daar juist mee om te gaan heb ik diverse HBO-niveau opleidingen gevolgd bij o.a Saswitha en andere erkende opleidingen, waardoor ik erkend gediplomeerd ben en ben aangesloten bij de beroepsvereniging VYN en de European Uni of Yoga.
Als je een keer verhinderd bent laat het even weten. Vrijwel altijd is er dan gelegenheid de les op een ander moment in te halen. Het makkelijkst is een app te sturen, of te bellen naar 06-81925818 of e-mail naar info@hathayogamijdrecht.nl


Een proefles is €12,50. daarna wordt de contributie á €11,50 per les berekend tot eind van het seizoen. of we werken met een strippenkaart.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK