“In het Nu!”     Hatha Yoga Mijdrecht

‍ Wat is

Vinyasa yoga 

Vinyasa is een dynamische yogastijl. 

Het is bewegen in een flow waarin houdingen in elkaar overvloeien. Fysiek wordt je meegenomen en uitgenodigd dit te synchroniseren met de ademhaling. 


Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga. Gericht op je eigen lichaam, met concentratie en focus ontstaat er een soort dans. Een meditatie in beweging.  De aandacht ligt niet op de perfecte uitvoering van een asana, maar hoe maak je de houdingen functioneel voor jou eigen unieke lichaam. 


De oorsprong stamt af van Ashtanga Vinyasa yoga. De benaming komt vanuit het Sanskriet en betekent ‘op een speciale manier’ (vi) ‘plaatsen’ (Nyasa). 

Het zit hem in de vaste sets houdingen. De houdingen van de Surya namaskar (Zonnegroet) vormen de basis en deze worden opeenvolgend achter elkaar herhaald. Daartussen volgen losse asana’s, om variatie binnen de flow toe te kunnen passen, zodat het iedere week speels en weer anders is.

De enthousiaste lessen worden iedere Maandagochtend om 9:15 tot 10:30 uur. Gegeven en op de woensdagavond om 19:00 tot 20:00 uur.

Een tweede les de Vinyasa “extra” van 20:15 tot 21:30 uur.

‍ 

Susanne is VinyasaYoga docent en heeft de opleiding gevolgd bij YogaDreams in Zaandam. Erkend door de Yoga Alliance en CRKBO geaccrediteerd.

Als je een keer verhinderd bent laat het even weten. Vrijwel altijd is er dan gelegenheid de les op een ander moment in te halen. Het makkelijkst is een app te sturen, of te bellen naar 06-81925818 of e-mail naar info@hathayogamijdrecht.nl


Een proefles is €12,50. daarna wordt de contributie á €11,50 per les berekend tot eind van het seizoen. of we werken met een strippenkaart.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK