Hatha Yoga Mijdrecht


Tai Chi


Tai Chi is een Chinese bewegingskunst die je kunt beoefenen ter bevordering van de gezondheid, als meditatieve oefening en als gevechtskunst. De langzame bewegingen van de Tai Chi vergroten het concentratievermogen, helpen blokkades in de energiestroom te voorkomen en hebben een diepe uitwerking op het innerlijk. Door regelmatig te oefenen maak je de gewrichten soepel en leren de spieren zich meer te ontspannen. De Tai Chi concentratieoefeningen versterken de geestelijke kracht van het lichaam. De Tai Chi vorm is een individuele oefening, die niet prestatiegericht is en door de zachtheid ook nog op hoge leeftijd te beoefenen is. 


Professor Cheng Man Ch’ing was een grootmeester met een vooruitziende blik. Hij verkortte de originele Yang vorm zodat deze geschikt is voor onze moderne manier van leven. Tevens was hij een pionier die inzag dat het onderwijs in Tai Chi niet alleen voor zelfverdediging is, maar ook voor de gezondheid en een gezonde manier van leven. Samen met de andere studenten leer je in 15 lessen het eerste deel van deze prachtige Tai Chi vorm. 


Graag tot ziens bij de lessen, 

Jaap Schaap, Tai Chi leraar. Jaap Schaap is aangesloten bij de STN en is een gedreven leraar in de Tai Chi.

Deze lessen zijn iedere donderdagavond om 20:15.


Als je een keer verhinderd bent laat het even weten. Vrijwel altijd is er dan gelegenheid de les op een ander moment in te halen. Het makkelijkst is een SMS of app te sturen, of te bellen naar 06-81925818 of e-mail naar info@hathayogamijdrecht.nl


Een proefles is €12,50. daarna wordt de contributie á €11,- per les berekend tot eind van het seizoen. 

Dit mag contant of overgemaakt worden naar: NL55ABNA0847994813 t.a.v. B. Put-Carstens te Mijdrecht. Vermeld hierbij je naam en lesdag !

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK