“In het Nu!”     Hatha Yoga Mijdrecht


Tai Chi


Tai Chi is een Chinese bewegingskunst die je kunt beoefenen ter bevordering van de gezondheid, als meditatieve oefening en als gevechtskunst. De langzame bewegingen van de Tai Chi vergroten het concentratievermogen, helpen blokkades in de energiestroom te voorkomen en hebben een diepe uitwerking op het innerlijk. Door regelmatig te oefenen maak je de gewrichten soepel en leren de spieren zich meer te ontspannen. De Tai Chi concentratieoefeningen versterken de geestelijke kracht van het lichaam. De Tai Chi vorm is een individuele oefening, die niet prestatiegericht is en door de zachtheid ook nog op hoge leeftijd te beoefenen is. 


Tai Chi is van uit oorsprong niet alleen voor zelfverdediging, maar ook voor de gezondheid en een gezonde manier van leven. 


Graag tot ziens bij de lessen, 

Anny Ploegmakers, Tai Chi lerares. Anny Ploegmakers is aangesloten bij de STN en is een gedreven lerares in de Tai Chi.

Deze lessen zijn iedere woensdagochtend om 10:15 tot 11:30 uur. 


Van 29 mei tot en met 3 Juli is er een zomer cursus van 5 lessen, waarbij je een inkijkje kan krijgen in wat het nu eigelijk allemaal is.


Als je een keer verhinderd bent laat het even weten. Vrijwel altijd is er dan gelegenheid de les op een ander moment in te halen. Het makkelijkst is een SMS of app te sturen, of te bellen naar 06-81925818 of e-mail naar info@hathayogamijdrecht.nl


De 5 lessen zijn €60,- maar geef je je voor alle 5 de lessen op voor 20 Mei is het €55,- een losse les kan ook met de strippenkaart gevolgd worden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK