Hatha Yoga Mijdrecht

‍ Tai Chi en QiGong


Tai Chi: 


Tai Chi is een Chinees systeem van lichaamsoefeningen afkomstig uit de krijgskunst. Het kenmerkt zich door langzame en elegante bewegingen die in elkaar overvloeien. De langzame bewegingen van de Tai Chi vergroten je concentratievermogen, helpen blokkades in de energiestroom te voorkomen en hebben een diepe uitwerking op het innerlijk. Door regelmatig te oefenen maak je de gewrichten soepel en leren de spieren zich meer te ontspannen, de bloeddruk daalt, de spieren worden sterker en de lichaamsbalans verbeterd zich. De Tai Chi concentratieoefeningen versterken de geestelijke kracht van het lichaam. De Tai Chi vorm is een individuele oefening, die niet prestatiegericht is en door de zachtheid ook nog op hoge leeftijd te beoefenen is. 

De lesopbouw zal bestaan uit: Een korte warming up. De Vorm, Afsluiting, hierin wordt of een tekst uit de Tao te Ching of een andere tekst voorgelezen.


Jaap Schaap is aangesloten bij de STN en is een gedreven leraar in de Tai Chi.

Deze lessen  iedere donderdagavond om 19:30.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK