“In het Nu!”     Hatha Yoga Mijdrecht

Rugklachten, Frozen shoulder, RSI


Wanneer u last heeft van pijn in uw rug bent u zeker niet de enige. Rugklachten, Frozen schouder, en RSI hebben een enorme invloed op de kwaliteit van leven. Door deze klachten gaat u vaak compenseren en ontstaan er ongecontroleerde bewegingen. De rug wordt op een verkeerde manier belast en hierdoor worden op hun beurt weer andere delen van het lijf overbelast. Om de vicieuze cirkel te doorbreken en de functionaliteit van de wervelkolom te herstellen is een gecontroleerde rustige aanpak gewenst. 

Hoe u hier zo effectief mogelijk vanaf komt, is afhankelijk van het soort klacht wat u ervaart en de aanleiding waardoor u hier last van hebt gekregen. 


De privé lessen zijn €60,- en duren gemiddeld een uur, en worden volledig naar de persoonlijke mogelijkheden aangepast. Gemiddeld zijn er twee lessen nodig om bewust te worden wat u zelf hieraan kan doen. U krijgt de informatie op papier mee zodat u ze zelf thuis kunt oefenen en nieuwe klachten kunt voorkomen.


Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat de mogelijkheden zijn. info@hathayogamijdrecht.nl  of 06-81925818


Ik ben als docent aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland, dat houd in dat er diverse verzekerings maatschappijen geheel of een deel de contributie kunnen vergoeden.

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK