Reiki


Reiki wordt vaak gepresenteerd als healingstechniek.  

Reiki is niet zweverig, het is een systeem, een methode om de universele energie te ontvangen en door te geven. 


‍ Reiki wordt toegepast voor klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki ontvangen is ontspannend omdat de universele energie door de gever naar de ontvanger stroomt.  Er wordt niet met de eigen energie van de gever gewerkt, waardoor er ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. In bepaalde situaties heeft het een helende werking, of werkt Reiki ter versterking van de algehele gezondheid.


De privé sessie’s zijn €60,- en duren gemiddeld een uur. 

Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat de mogelijkheden zijn.


De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf "Usui Reiki Ryoho" noemde. "Ryoho" is Japans voor 'therapie'. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. De term Reiki betaat uit twee Japanse karakters rei(geest of ziel) en Ki (energie of levenskracht) samen vaak vertaald als universele levensenergie. Iedereen maakt wel eens spontaan contact met deze energie. Als je in een bijzondere omgeving bent, of als je met een speciaal persoon samen bent voel je de energie soms ook stromen. Met deze energie wordt dus gewerkt. Dit heeft een voedende en harmoniserende werking op de energiebanen (meridianen/nadi’s en chakra’s). 

Contact:

info@hathayogamijdrecht.nl  

06-81925818


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK