“In het Nu!”     Hatha Yoga Mijdrecht

Mini Retraite: een dag helemaal voor jezelf.

Datum: 1 september.   Tijd: 10:00 - 16:00 uur


Welkom bij onze Mini Retraite !


Zou je graag willen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en jezelf volledig onderdompelen in rust en ontspanning? Dan is onze eendaagse retreat precies wat je nodig hebt. Op deze bijzondere dag bieden wij jou de kans om op adem te komen, jezelf te herontdekken en nieuwe energie op te doen.


Wat kun je verwachten?


Meditatie: Start de dag met begeleide meditatie en mindfulness oefeningen die je helpen om in het moment te zijn en je geest tot rust te brengen.

Yoga Sessies: Laat je lichaam ontspannen en versterken met zachte yoga sessies, geschikt voor alle niveaus. Ervaar de helende kracht van beweging en ademhaling.

Gezonde Lunch: Geniet van heerlijke, gezonde maaltijden en snacks die je lichaam voeden en je geest verlichten.

Reflectie: neem de tijd om te reflecteren op je leven, je doelen en je dromen.

Ademhaling: Ontdek de kracht van de adem en laat je meevoeren op deze reis.


Voor Wie?

Deze retreat is voor iedereen die behoefte heeft aan een pauze van de dagelijkse drukte, of je nu een doorgewinterde yogi bent of nieuw bent in de wereld van meditatie en mindfulness. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat je je welkom en op je gemak voelt.


Aanmelden:

Meld je vandaag nog aan via info@yogamijdrecht.nl of 06-81925818 en gun jezelf deze welverdiende dag van rust en vernieuwing. Neem even een stap terug en investeer in je welzijn. We kijken ernaar uit om deze bijzondere dag met jou te delen!


Namasté

Brenda & Naomi

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK