Mindfulness / NLP


Mindfulness of NLP is een moderne westerse naam voor aandachts-oefening en wordt door therapeuten gebruikt ter bestrijding van piekeren, depressie of burn-out. Hoewel mindfulness wortels heeft in het boeddhisme, wordt deze techniek al ten minste 2.000 jaar toegepast in het Boeddhisme. Maar het komt voort uit de veel oudere Yoga fylosofie “Vipassana”. Kabat-Zinn (de ontwikkelaar van het moderne Mindfulness) heeft bij het ontwikkelen van zijn moderne methode elementen van Zen en Yoga gebruikt.   


Mindfulness is niet zweverig en geen vage dagdromerij.  Maar Mindfulness is evenmin een methode om nooit meer stress of angst te kennen, Je wordt alleen door de aandacht te vestigen op je eigen lichaam, adem, zintuigen, gedachten en emoties teruggebracht naar de realiteit. Waarbij je leert dat gevoelens een onvermijdelijk deel van het leven zijn. En leer je anders om te gaan met aangename en onaangename gebeurtenissen. Ook om bijvoorbeeld met angsten te leren om te gaan of om van de angst af te komen.


De Therapie is 9 keer een training, Essentieel bij de trainingen is dat je de oefeningen van de training ook thuis uitvoert. Omdat het een privé les is kunnen we het programma volledig aanpassen aan hoe dit het beste bij jou past en kan je genoeg tijd nemen om de lessen eigen te maken.De lessen zijn €60,- en duren gemiddeld een uur, en worden volledig naar de persoonlijke mogelijkheden aangepast.

Neem gerust contact op voor meer informatie, en wat de mogelijkheden zijn. info@hathayogamijdrecht.nl  of 06-81925818


Ik ben als docent aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie vergoeden.

“In het Nu!”     Hatha Yoga Mijdrecht

Contact:


info@hathayogamijdrecht.nl  06-81925818

K.v.K. 53343735

Burgemeester Haitsmaplein 23

3641 EW  Mijdrecht


Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland. Dat houdt in dat diverse verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk de contributie kunnen vergoeden.  VYN nummer: 4212.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK