Hatha Yoga Mijdrecht

Workshop de planeet van je leven, numerologie en yantraschilderen.

Astrid Eijgenberger is eigenaresse en Irma Jaspers is 40 jaar yogadocente geweest en schreef samen met Astrid het boek over yantra’s. Bij de yogaopleiding Saswitha verzorgde zij jarenlang de module yantra en mantra

Samen geven zij deze ochtend de interessante workshop “de planeet van je leven”. Wist je bijvoorbeeld dat yantra schilderen een vorm van yoga is?!


Wat kun je verwachten?

Yantra's tekenen en schilderen is een doe-vorm van yoga. We noemen het heilig schilderen, want het is een oude vorm van spirituele beoefening, die je met je innerlijke weten in verbinding brengt. Een yantra zit vol symboliek, energie en geeft boodschappen aan je door. Je kleurt met verf de yantra van jouw geboortedag in. Omdat het hele proces een dag of langer duurt, beperken we ons tot het inkleuren.


Aan hand van je geboortedatum weet je precies welke planeet jouw energie het meest beïnvloedt. Die vormt zogezegd jouw blauwdruk. Je kunt je met de yantra afstemmen op bijvoorbeeld een thema waar je steeds tegenaan loopt, bepaalde kwaliteiten (her)ontdekken of versterken. En hoe zit het met de energie van de mensen om je heen? Als hun planeten qua energie matchen begrijp je waarom en als ze botsen, heb je het begin van een oplossing.

Al tekenend en schilderend kom je tot inzicht in je eigen patronen, missie, karaktertrekken, levenspad. Je krijgt uitleg over de negen planeten, de numerologie, de werking en achtergrond van yantra. Als onze yantra’s klaar zijn, doen we een geleide meditatie.


Inbegrepen:

Een getekende yantra op papier van jouw geboortedag

schildersmateriaal

korte handout

koffie / thee en iets lekkers


Programma:

10:00 Inloop

10:30 Kennismaken met elkaar door middel van de planeten

10:45 Start schilderen en uitleg

13:15 Meditatie

13:30 Einde


Kosten: €55,- (voor leden is het €50,-)


Belangrijk: om de juiste yantra te kunnen maken hebben we jouw geboortedatum nodig, alleen de geboortedag mag ook. Geef aan als je ‘s nachts geboren bent en om hoe laat, want dit verandert de dag.


(mocht je onverhoopt niet kunnen, geef dit dan 48 uur van tevoren door, anders zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen.)

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK