Hatha Yoga Mijdrecht

Programma van 16 September:

Van 10 tot 12:30 beginnen we met een begeleide meditatie, en een uitgebreide reeks Yoga oefeningen die voor ieder niveau haalbaar zijn. Dit gecombineerd met Adem technieken. Tevens worden er in de ochtend sessie  een reeks reinigingstechnieken uit de Hatha Yoga Pradipika besproken.

Lunch van 12:30 tot 14:00 .

De Middag sessie is van 14:00 tot 16:30uur.  En beginnen we met een begeleide meditatie. De middag zal vooral in het teken staan van de Chakraleer als onderdeel van de Tantrische Traditie. De focus zal liggen op de betekenis van de Chakra’s in ons dagelijks leven en de wijze waarop we Hatha Yoga kunnen integreren in ons dagelijks bestaan.

En ruim de tijd voor vraag en antwoord.

De ochtend is zeer actief (fysiek) de middag is meer actief op een mentaal niveau.

Veel Liefs & Goeds, Hari Om

Martyn. Hoogstra

Als toegewijd beoefenaar heeft Martyn Hoogstra grote ervaring en bekwaamheid opgebouwd in de uitvoering van de Hatha Yoga Asana's & Pranayama's, Mudra's & Bandha’s. Vele jaren heeft hij intensief lessen gevolgd bij vooraanstaande leraren in India en Nederland en heeft een uitgebreide kennis verworven van Meditatie technieken en de filosofische grondvesten van de wetenschap van de Yoga. Sinds een aantal jaren wordt hij regelmatig uitgenodigd als internationaal gastdocent voor verscheidene yogaleraren-opleidingen, Intensieve Yogatrainingen, retraites, en seminars.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK